1618189.jpg

Tälläisen ohjeen bongasin Valion keittokirjasta netistä ja oli kyllä oikein hyvää ja kivaa vaihtelua perinteiselle pyttipannulle.

1 pak (300 g)  broilerin marinoimattomia fileesuikaleita
2-3 tl   Valio margariinia
  mustapippuria myllystä
1   sipuli
1/2 prk (1 dl)  Valio ruokakermaa
puolikas   kanaliemikuutiota
1 pussi (400 g)  pannuperunoita (esim. Oolannin)
1   paprika tai 1 - 2 tomaattia
2 dl (n. 100 g)  Valio AURA murua tai
1/2 prk (90 g)   Valio Viola salaattijuustoa
(3   kananmunaa)
1 dl   ruohosipuli- tai persiljasilppua

Ruskista broilerisuikaleet Oivariinissa. Mausta pippurilla. Lisää sipuli lohkoina. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää ruokakerma ja murennettu liemikuution puolikas. Sekoita ja anna kiehahtaa. Lisää pannulle perunakuutiot. Kypsennä kannen alla n.10 min. Sekoita välillä. Lisää paprika- tai tomaattikuutiot, kuumenna. Lisää AURA muru tai murennettu salaattijuusto ja vihersilppu. Jos haluat tuhdimman aterian, lisää annosten päälle paistettuja kananmunia.