1876783.jpg

Ihmettelin oikein miksen ole tehnyt gordon bleuta kotioloissa koskaan aikaisemmin, sillä ravintolassa se on yksi lempiruuistani. Kaapissa kun sattui olemaan kaikki tarvittavat ainekset tähän, ja niin päätin kokeilla. Ja helppoahan se olikin ja aivan mielettömän hyvää:) Lisukkeena uunissa tehtyjä perunaveneitä ja salaattia.

4 kpl broilerin ohuita fileepihvejä
muutama juustosiivu
ohuen ohuita kinkkuleikkeleitä
kananmuna
korppujauhoja
suolaa

Ota terävä veitsi ja tee broilerin fileisiin sisälle "tasku" varovasti veitsellä leikaten. Laita taskuihin kaksi viipaletta juustoa ja muutama ohuen ohut kinkkusiivu. En sulkenut taskuja mitenkään ja täyte pysyi sisällä paiston aikana hyvin.

Vatkaa muna kevyesti rikki ja laita laakealle lautaselle. Kaada toiselle lautaselle korppujauhoja ja mausta suolalla. Kierittele kanat ensin kanamunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista kuumalla pannulla rasvassa kauniin ruskeiksi.