Täyte 1
400 g sulatejuustoa (koskenlaskijaa)
2 dl majoneesia
1 prk ransakankermaa
persiljaa
Täyte 2
400 g sulatejuustoa (koskenlaskijaa)
2 dl majoneesia
400 g palvikinkkua
2 suolakurkkua
Päällinen
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk rankankermaa
Kalavoileipäkakku iso:
Täyte 1
2 prk fetajuusto
300 g tuorekurkkua
1 prk rahkaa
sitruunanmehua, pippuria, tilliä
Täyte 2
200 g sulatejuustoa (koskenlaskija)
400 g savukalaa
200 g purjoa
1 prk rahkaa
(maitoa tarvittaessa)
Päällinen sama kuin lihakakussa.
Eli täytteet jauhetaan massaksi tehosekoittimessa ja lisätään vuorotellen kerros kerrokselta kakun väleihin. Olen käyttänyt joka toiseen väliin tummaa ja joka toiseen väliin vaaleaa leipää sekä käyttänyt kostukkeena lihalientä.
Kommentit