1212758.jpg

Taas tänään haahuilin marketissa tutkien mitä mistäkin löytyy. Katsellessani mitä pakastealtaassa on, osui silmääni haikailemani tortillat. Enpä niitä olisi pakastealtaasta osannut etsiäkään. Mutta hyvä kun löytyi!

Täällä on muutenkin kaupassa niin erilaisia tuotteita kuin kotisuomessa. On hyllykaupalla mausteita, nuudeleita, riisiä, palmuöljyä ja vaikka mitä. Etsiminen vie oman aikansa, kun tuotteet eivät ole siellä missä luulisi niiden olevan. Eilen en esimerkiksi löytänyt kaupasta vehnäjauhoja ja kysymällä selvisi ettei niitä ollut. Oli kyllä riisijauhoja, maissijauhoja ja friteerausjauhoja, muttei vehnää. Naapurimarketissa löysin vehnäjauhot onneksi. Hyvä valikoima tuotteita täällä on ja paljon tuoreita juttuja tarjolla.

Tässä kanatortillojen ohje:

1pkt valmiita tortilloja

300 g broilerinfilettä
3 dl keitettyä riisiä
sipuli
valkosipulia (3 kynttä)
paprika
1 prk ransakankermaa
aurajuustoa
chilijauhetta
suolaa
ripaus mustapippuria

kurkkua
tomaattia
salaattia

Ruskista kanat. Lisää joukkoon sipulit ja paprika kuutioituna. Kuullota hetki, lisää mausteet  ja ranskankerma. Anna hautua 15 minuuttia. Lisää aurajuusto, keitetty riisi ja sekoita.

Kuutioi tomaatti ja kurkku. Lämmitä tortillat ohjeen mukaan ja täytä kanakastikkeella, kurkulla, tomaatilla ja salaatilla.