Kinuskikissan blogista sain idean käyttää jouluna saatuja konvehteja näihin suklaa pulliin. Konvehdit kun ei sellaisenaan oikein uppoa meidän perheessä. Tämä oli hauska ja erilainen pullaohje, oikein hyvää siis!

Taikina:
5 dl kevytmaitoa
1 pkt hiivaa
2 dl sokeria
½ rkl kardemummaa
2 tl suolaa
1 muna
200 g voi- tai margariinisulaa
n. 15 dl vehnäjauhoja

Täyte:
Suklaata suletettuna (Maraboun hjärtan oli siis itselläni)

Pinnalle:
1 muna

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja ripottele joukkoon hiiva. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut maidon joukkoon. Sekoita hiivamaitoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää joukkoon n. 11 dl jauhoja pienissä erissä käsin (tai alkuun puuhaarukalla) sekoittaen. Sekoita taikinaan sitten voisula ja tämän jälkeen loput jauhot. Kohota n. 45 min.

Jaa taikina kahteen osaan. Käsittele yksi puolikas kerrallaan. Vaivaa ensin ilmakuplat pois. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä n. 25 x 85 cm kokoiseksi levyksi. Levitä pinnalle sulatettu suklaa.

Kieritä taikina rullalle ja nipistä saumakohta umpeen. Leikkaa 2 cm paksuiksi paloiksi. Nosta kierteet pellille leivinpaperin päälle ja anna kohota liinan alla n. 10 min. Voitele munalla.

Paista 225 asteessa n. 12-15 minuuttia.