Muutamat ovat kyselleet kuulumisiani täällä. En ole tänne laitellutkaan kuin noita ruoka juttuja, mutta kerrotaan nyt vähän kuulumisiakin=)

Eli hyväähän tänne kuuluu! Ollaan nyt asuttu täällä 1,5kk ja toukokuussa sitten palaamme kotimaan kamaralle. Tykätään Bangkokista kovasti eli viihdytään täällä ihmisvilinässä. Ja meidän asunto kun on rauhallisella pikkukujalla, joskin ihan keskustassa, niin välillä sitä ihan unohtaa, että suurkaupungissa ollaan. Tekemistä täällä riittää viikon jokaiselle päivälle ja tämä alkuaika onkin tuntunut enemmän lomalta kuin asumiselta.

Ilmastosta oli myös kysytty. Täällä on ollut kuuma:) Nyt on menossa "kylmä- ja kuivakausi", muttei siltä tunnu. Lämpötila hujahtaa joka päivä vähintään +30'c ja vettä ei ole satanut monenakaan päivänä. Ja kuumempi kausi on tuloillaan, eli kohti sitä tässä mennään. Silloin onneksi satelee vettäkin, niin ei ole ihan tukalaa. Mutta ei pidä valittaa, lämpöä me tultiin hakemaan:)

Tultiin juuri lomalta Kambodzasta ja siksi on ollut päivityksissä katkoa. Kohta alankin ruokaa tehdä ja illalla laittelen tänne uutta matskua..

1289077.jpg
Kävin äsken kaupassa ja tälläisiä tarttui mukaan: chiliä, tuoretta pippuria, kurkkua, paprikaa, inkivääriä ja minimaisseja.

1289089.jpg
Bangkok ruuhka-aikaan.

1289095.jpg
Sihanoukvillessä Kambodzassa rentouduimme kauniilla rannoilla!