Tässä helppo pullakakun ohje, joka on peräisin jälleen kerran Kaarina Roinisen Parhaat kotileivonnaiset kirjasta (kirja on ihan huippu!). Ainekset vain sekoitetaan keskenään, eikä vatkaimia tarvita. Pullaan viittaava nimi tulee kardemummasta, joka antaa kakulle pullamaisen maun, vaikkakin rakenne on ihan kakkumainen. Mutta oli kyllä hyvää, suosittelen kokeilemaanSilmänisku!


2 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
100 g sulatettua margariinia
3 tl jauhettua kardemummaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Voitele 22cm:n tasapohjavuoka. Sekoita munat ja sokeri keskenään (ei siis tarvitse vatkata, sekoitus riitää). Lisää kerma, sulatettu margariini ja kardemumma. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää ne vain vähän sekoittaen. Levitä voideltuun irtopohjavuokaan ja ripottele pinnalle väriraesokeria halutessasi. Paista uunin alaosassa 175°C 45-55 min.