1 dl korppujauhetta
2 dl maitoa/kermaa
1 sipuli
1 rkl voita
500 g jauhelihaa
1 muna
1–2 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria

Paistamiseen rasvaa

Sekoita korppujauhe ja neste kulhossa. Anna korppujauheen turvota hetki. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipulisilppu kevyesti voissa pannulla ja anna jäähtyä ennen murekeseokseen lisäämistä. Lisää muut aineet ja vaivaa murekemassa tasaiseksi.
Tee taikinasta kostealle työlaudalle pari tankoa ja paloittele ne samankokoisiksi paloiksi. Pyörittele kostein käsin pyöryköiksi.
Kypsennä lihapullat uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia.

Kastikkeen valmistin lihaliemestä ja ruskeasta kastikesuurusteesta (loraus ruokakermaa myös). Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa.