1366269.jpg

On hassua miten pinaattilettuja syödään ihan eri tavalla ympäri Suomea. Meillä pinaatilettuja syötiin koulussa nakkien ja makaronisalaatin kanssa, mutta jossain olen lukenut niitä syötävän esimerkiksi jauhelihakastikkeen, puolukkahillon tai perunamuusin kanssa.

Tänään tein näitä ruuaksi pelkän makaronisalaatin kanssa, kun nakit täällä on vähän outoja eikä niin maittavia. Sain taas kaupassa tehdä kierroksen jos toisenkin etsiessäni pinaattia. Pakkasesta sitä viimein löysin.

Makaronisalaatti on tehty blogissa jo olevalla ohjeella.

Pinaattiletut:

1 muna
3 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
150 g pakastepinaattia

Riko munan rakenne rikki kulhossa ja lisää maito joukkoon. Yhdistä jauhot sekä suola keskenään ja siivilöi ne kulhoon. Sekoita hetki ja lisää sulatettu, siivilässä valutettu pinaatti. Paista pannulla rapeita lettuja.