Vaikka täällä eletään kahden opiskelijan "lamataloudessa", niin näin maittavan ja hienon aterian sain aikaiseksi lähikaupan alekanasta ja jääkaapin kätköistä löytyneestä pestopurkista ja parmesaanin käntystä=)! Valmistaminen oli helppoa ja kastike ja riisi syntyivät sillä aikaa kun kanat olivat uunissa.

Kanat:

4 broilerin ohuen ohutta rintafilettä (tai sitten nuijit ne normifileet, heh)

pestoa

parmesaania

 

Kuumenna uuni 200'c. Voitele broiskut pestolla ja laita parmesaania päälle. Rullaa fileet ja sulje rulla hammastikuilla. Paista uunissa noin 25-30 minuuttia.

 

Yrttikastike:

2 rkl rasvaa

1,5 rkl vehnäjauhoja

2 dl kasvislientä

1-2 dl kermaa

valkopippuria

tuoreita tai kuivattuja yrttejä

 

Sulata rasva kattilassa, älä anna ruskistua. Lisää vehnäjauhot ja anna kiehahtaa. Lisää kanalieni ja sekoita kastike tasaiseksi. Lisää kerma ja mausteet. Anna poreilla pienellä lämmöllä hetki.